lauantai 15. elokuuta 2009

Näen sinistä

Keittiö alkaa olla viimeistelyä vaille valmis ja viikonloppuna olisi tarkoitus alkaa jo asetella tavaroita paikoilleen. Tuntuu ihan hassulta, kun muu osa taloa on vielä lähes kaaoksen vallassa ja keittiössä ( jossa ei vielä edes kokata ;) ) on kohta ihan valmista.

Siivoamistakin vielä riittää, mutta oli ihan pakko päästä jo asettelmaan jotakin paikoilleen...Lautashylly löytyi jo aikaa sitten ja oli juuri sellainen kuin pitikin. Nimittäin vanha ja edullullinen!




Nappasin kuvan myös liedestä. Uuni, keittotaso ja liesituuletin ovat kaikki Ikean löytöosastolta. Uuni ei ollut aivan se mihin olin silmäni iskenyt, mutta toisaalta rosteri muuten ihan valkoisessa keittiössä toi minusta kivaa "tehdastunnelmaa". ;)




Lattiakin on maalattu ja jopa lattia listat ovat paikoillaan. Lattiasta tuli harmaa ja nyt mietin onko se liian sinertävä? Silmä on kuitenkin alkanut jo tottua ja nyt mietinkin tuleeko olohuoneeseen samanlainen...



Lattia on täynnä koloja, naulanreikiä ja kaikkea muuta. (kuvassa "suloisesti" jopa roskat mukana. ;) ) Mutta tiedättekös...me jattelimme jättää sen sellaiseksi. Se saa kertoa omaa tarinaansa talon iästä ja siellä eletystä elämästä. Joillekin varmasti kauhistus, mutta meistä ihana. ;)



Valoa siis näkyy vihdoin tunnelin päässä. Voi kunpa olohuone valmistuisi myös pian...

Oikein ihanaa viikonloppua!