sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Olohuoneen kaappi

Tämä kaappi on talon peruja. Olen tosin maalannut sen ja ihan varmasti kaikiien sääntöjen vastaisesti.;) Olen vain sutinut maalin pintaan. Tästä piti tulla oikein sellaisen "romuromattisen" oloinen. Monen mielestä maalauksen jälkeen tosiaankin varmasti romu, mutta meille olohuoneen helmi.:) Ja onneksi oli oma kaappi, ettei ei tarvinnut keneltäkään kysyä lupaa. ;)


Pieni salaisuus tosin on, että työ jäi hieman kesken. *noloa* Kuvassa ei onneksi näy, että tämä rouva kyllästyi kesken homman...maalia puuttuu ainakin kahdesta jalasta. :O Mieheni on tämän projektin jälkeen kieltänyt minulta kaikki maalastyöt. Vetoaa siihen että ne jäävät kuitenkin kesken. Taitaa olla oikeassa.;) Ensi viikolla maalaan tämän loppuun...pakko.


Eilen illalla, kun poika oli unilla sain jo vähän mietittyä pääsiäisjuttujakin. oli jopa ihan pakko sujauttaa jo pari pääsiäismunaa tuonne kuvun alle..



Pöytätuunauksesta on vielä kertomatta, koska se on kesken. Listat on vielä käsittelemättä. Ensin ostin väärän väristä petsiä ja sitten toinen petsi oli pilalla ja lähtee takaisin kauppaan.:/ Toivottavasti sekin projekti saadaan kuitenkin loppuun vietyä ja pian. ( Ettei jäisi kesken, ainakaan ihan niin pitkäksi aikaa ,kuin tuo edellinen maalausprojektini. ;)

Oikein ihanaa viikonloppua ystävät!

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Aina on aihetta juhlaan...

Eilen aamulla totesin miehelle, että voisin leipoa jotain. Hyvä syykin löytyi, kun vähän mietittiin. Tänään on pienen pojan nimipäivä. :)


Tein siis eilen kakun valmiiksi ja tänään juhlittiin pikku-Joakimia porukalla. Olin ajatellutkin kokeilla kyseistä ohjetta jo monta kertaa ja kyllä kannatti. Oli oikein hyvää. Idea kakkuun täältä:


Pieni poikamme kastettiin tammikuussa ja hän vietti tänään siis ensimmäistä kertaa nimipäiväänsä. Myös Täällä Ruotsissa on tänään Joakimin päivä. :)



ps. kuvassa vilahtaa pöytätuunauskin. Idea ei ole oma, vaan täältä blogimaailmasta tuttu. Siitä lisää myöhemmin. :)

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ovi

Täällä on ollut hieman kiirus. Olen siivoillut kolme päivää melkein aamusta iltaan. Kyllästyin kaikeen täällä kulkuvaan ylimääräiseen tavaraan ja ne on nyt viety vinttiin odottamaan joko kierrätykseen pääsyä tai oikeaa paikkaansa. Sitten vielä kunnon siivous ja vihdoin on vähän helpompi hengittää. Toivotaan, että nyt jää enemmän aikaa muillekkin touhulle, kuin ainaselle siivoamiselle. Taitaa olla toiveajattelua.. ;))

Olohuoneprojekti jatkuu ja järjestys on jo hieman muuttunut. Tv-kaappi muutti pois ja uusi pienempi on nyt etsinnässä. Lisätilaa kuitenkin tuli muutoksen myötä ja siirsin tämän oven eteisestä tänne olohuoneeseen.



Edellisestä blogistani voi joku tämän arteeni muistaakin. Eli isäni on ollut aikanaan viisas ja säilyttänyt tällaisen ihanuuden.:) Maalasimme sen toisen puolen ja laitoin pitsin ikkunaan. Ihan lempijuttujani ja vihdoin arvoisellaan paikalla. ompelukoneenjalka löytyi ilmoituksen perusteella ja piti noutaa oikein luleåsta asti. :)




Tuohon kaappikellon paikalle muuttaa sitten vielä yksi lipasto kunhan saan sen joskus ( huokaus... ) maalattua. :)



Okein ihanaa viikonloppuia kaikille! Täällä nautitaan jo siitä, kun arkea pyörittää kaksi ihmistä ja aamulla sain nukkua pari tuntia tavallista pitempään. Ihanaa. :)

tiistai 15. maaliskuuta 2011

ihana arki

Viikonloppuna ei saatu aikaan juuri mitään suunniteltua. Sen sijaan tehtiin jotain paljon tärkeämpää. Oltiin ulkona ja nautittiin auringon paisteesta. Käytiin markkinoilla, kauppasilla ja mummolassa...kaikki yhdessä. Pikku mies on kärsinyt vatsavaivoista ja on ollut hankala katsoa toisen pahaa oloa. Vihdoin vaivat alkavat olla takana päin ja oli niin ihana olla liikkeellä koko perheen voimin. Jollain tavalla tuntuu, että meille alkoi vasta nyt se ihana vauva-arki. Väsyttää välillä vieläkin kovasti, mutta on ihanaa, kun saa herätä iloisen nauravan pojan kanssa uuteen aamuun.

Sisustelut jäi siis minimiin. Olkkarin pöytä alkaa tosin olla kohta valmis. Tänään puuhastelin hetkisen myös kodinhoitohuoneessa ja sain taas pari hyllyä ojennukseen. Suuren suuresta huoneesta ei siis ole kyse, vaan aikaa tahtoo olla vain niin vähän.;)


Paikallisen lahjatavaraliikkeen loppuunmyynnistä ostin tämän kauan himoitsemani lintuhäkin. Järki ei taas ollut oikein mukana. Eihän tälle ollut paikkaakaan valmiina. Mutta nyt se onneksi mahtui ainakin toistaiseksi tänne. :)



Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Kiitos myös uusille lukijoille. Ihanaa kun teitä on tullut lisää. :)

torstai 10. maaliskuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä

Täällä toivotaan, että jaksettaisiin vihdoin sisustella olohuone valmiiksi. Miehellä on yhä pöydän tuunaus kesken ja minä en ole omaa urakkaani vielä aloittanutkaan. Yksi kokonainen lipasto hiottavana ja maalattava. Tv-kaappi muuttaa siskolle ja sekin pitäisi tyhjentää. Raporttia edistymisestä seuraa. ;)



Onneksi koko olohuone sentään ei ole muutosten kourissa..vain melkein. :)

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Olohuoneessa

Täällä aletaan olla koko perhe jo terveitä ja vietetään sunnuntaita kotosalla. Kodinhoitohuone on vieläkin vaiheessa. Sen sijaan päätin vihdoin ottaa olohuoneen työn alle. Olohuone on ollut valmis jo kauan aikaa, mutta yhä vaan osa huonekaluista tuntuu olevan väärässä paikassa. Nappasin projektin keskeltä muutaman kuvan. Vaikea kuvata, kun yrittää kiertää kaikki vauvan lelut, sitterit ynnä muut sellaiset. ;)






Mukavaa sunnuntaita kaikille! Täällä nautitaan kotona olosta ja yritetään jatkaa olohuoneen parissa. Mieheni kokoaa parhaillaan vessan kaapeja ja lähden tutkimaan miten homma sujuu. :)

<3 Veera