torstai 23. huhtikuuta 2009

Tauko - Rakkaus on sokea

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne! Blogin päivittäminen ei tällä hetkellä oikein onnistu. Muuttomme siirtyi taas lisää, kun makuuhuonekin jouduttiin aukaisemaan. Itselläni on siis sisustuksen suhteen sellainen vaihe menossa, että vaikka haluttaisi mitään ei pysty tekemään.. :( Tästä syystä blogini taukoilee siihen asti kunnes pääsemme muuttamaan.

Olemme samalla jatkaneet osotellessamme talon metsästystä ja vihdoin meillä olisi varteenotettava ehdokas! Hän on vanha ja jopa hieman rapistunut. Mutta olen aivan sokea rakkaani virheille. ;)

Katsellaan miten asia etenee.. tuleekohan tästä blogista sittenkin remppablogi! Rakkaani kaipaisi nimittäin hieman kohentamista. ;) Kerron heti uutisia, kun on jotain kerrottavaa....Toivottavasti pian! :D

Toivotan teille kaikille ihanaa kevättä! Kun saan nettikauppamme paremmalle mallille toivon pääseväni vierailemaan teidän "luonanne" useammin. :)

6 kommenttia:

Mallu J kirjoitti...

heippa rakas ystävä!
Toivottasvati teitä onnistaa talon kanssa, se on kyllä niin sinun näkönen! Siel ois kummitytölläkin tilaa temmeltää, ja tietty sit teän omillakin ipanoilla ;) Odottelen tässä vappua, kiva taas viettää iltaa yhessä!! Nähellään taas pian!!

Sarppa kirjoitti...

Onnea minäkin toivottelen, mieluusti lukisin remppablogia.

Mari kirjoitti...

Onnea talon kanssa! Mukavaa viikonloppua :)

Elmiira kirjoitti...

Onnea uuden kodin hankintaan. Minne olette aikomassa muuttaa... Aurinkoista viikonloppua!

Merja K kirjoitti...

Onnea talokauppoihin :)

Korpen kirjoitti...

No voi sun! huomasin eilen, että tehän asutte (vissiin) melkein meidän naapurissa!!

kiitos vielä kivasta sisustusillasta, vaikka kävinkin päiväsaikaan :) ja kerrankin arpaonni suosi minuakin :) :)