sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äiti

Onnea kaikille äideille...tämä päivä on teidän. Tänä vuonna minäkin saan kuulua joukkoonne. :) Vaikka juhlimmekin kunnolla vasta parin viikon päästä, kun täällä Ruotsissa on äitienpäivä, on mieli tänään täynnä kiitollisuutta. Omaa äitiä on käyty onnittelemassa heti aamutuimaan. Koko päivän mielessä on ollut se, miten äitinä olo ei ole itsestäänselvyys. Kiitollisin mielin siis juhlin äitienpäivää ensimmäistä kertaa itsekin äitinä.

Lapsi on elämäni siunauksista suurin. Sinä päivänä, kun poikamme syntyi muuttui kaikki. Enää koskaan en itse ole oman elämäni tärkein henkilö. Nyt elämässäni on joku, jonka onnellisuus ja hyvinvointi tulee aina ensin.

"Äiti kato mihin osasin mennä!"

Vaikka vauva-arki on jo kovasti helpottunut, ei aikaa tälle blogille ei aina tahdo löytyä.Päätin, jo uudelleen aloittaessani, että teen tätä silloin, kun hyvältä tuntuu. Olen niin iloinen jokaisesta lukijastani. Teitä on jo yli 70..vaikka monilla blogeilla olisi tuhansia lukijoita minä olen ylpeä jokaisesta. Teitä on paljon enemmän, kuin osasin aluksi haaveilla. :D Siksi harmittaakin, kun olen ollut tällainen laiskimus. Mutta sen jälkeen, kun lopetin työt sisustusliikkeen hoitajana, on sisustuksesta tullut jälleen harrastus ja sellaisena se saa nyt pysyäkin.:) Kun aikaa ei riitä tai ei huvita silloin ei sisusteta. :)

Kesäkin kuitenkin kurkistelee jo nurkan takana ja koti kaipaa kipeästi kesäistä piristystä. Eli voi olla, että palataan hyvinkin pian. :)

Ihanaa sunnuntai iltaa teille ihanat ja Onnea vielä kaikki äidit!

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Oikea söpöläinen sieltä tuolin alta kurkkaa:)
Oikein mukavaa tulevaa äitienpäivää sinulle!

Lovviisa kirjoitti...

Söpönen ilopilleri teillä ! Aurinkoa ja lämpöä päiviinne :)