sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kukkuluuruu!!!

Viime aikoina on taas sisustuskärpänen puraissut. Mistä se oikein ilmestyikin ennen joulua keskellä pimeintä talvea?! :)

Taisin olla niin kyllästynyt entiseen ilmeeseen, että heti, kun aloin suunnitella pieniä muutoksia löytyi taas intoa. Tavaramäärä on vähentynyt. Osa on myyty sukulaisille ja osa kiikutettu kirpparille ja vintille. Vielä ainakaan ei ole yhtään ikävä!

Olisi kiva päästä teille esittelemään muutoksia ja inspiraationlähteitä. Täällä pohjoisessa on vain todella piemä ja kaikki kotikuvatkin sen mukaisia.

Pakko teille kuitenkin heti esitellä eilinen ostokseni, joka pääsi heti käyttöön. Olen lukuisissa blogeissa ihastellut näitä kivoja tekstejä ja oli ihan pakko käydä noutamassa itsellenikin tällainen ihmelaite. :)Nyt on purkit ojennuksessa ja tiedetään mitä mistäkin löytyy!


Dymo löytyi kirjakaupasta ja purkit Ikeasta. Kuvassa ehkä pieni vihje tämänhetken värimaailmasta. Juu olen yksi niistä hurahtaneista. Miten se musta voikin yhtäkkiä näyttää niin hyvältä??!!

Palaillaan! :)

Veera

2 kommenttia:

maano kirjoitti...

mieki ostin saman vempaimen täs taannoin :)

merja kirjoitti...

KivaKiva ku päivitit blogiasi!! Hienolta näyttää sinun purkit..mä olen myös aikonut jo kaaauan ostaa tollasen kirjotus laitteen, mutta se on vaan jääny! Ihan epäreilua ku ikea on sulla niin lähellä..sä voit ihan koska vaan käydä hankkimassa sieltä kaikkea pientä ihanaa :) Laitappas lisää kuvia kodistanne :)