maanantai 30. tammikuuta 2012

Muutosten keskeltä...

Kuvista varmana huomaa, että tyyli on tosiaan hieman muuttunut ja koko alakerta tulee saamaan vähän uutta ilmettä. Olen jo pitkään ihaillut sellaisia vähän vähemmän ripsuisia koteja ja ollut ahdistunut kaikesta tavaramäärästä. Toisaalta maalaisromantiikka ja se runsauskin viehättää kovasti, mutta omaan kotiin kaivattiin nyt vähän yksinkertasempaa ja helpommin siivottavaakin linjaa. Meillä saa joka tapauksessa aina ennen imurointia kerätä noin sata lelua, joten "siivoushelpotus" tulee tarpeeseen.;)

Mietin miten sellainen vähän yksinkertasempi tyyli sopisi vanhaan taloon ja yhtenä suurena inspiraation lähtenä onkin viime aikoina ollut Riikan Vaaleaa unelmaa blogi
. Eksyin ihan sattumalta vierailulle joskus enne joulua ja Riikan koti toi heti varmuuden siitä, että vanhakin talo voi näyttää persoonalliselta ja kodikkaalta, vaikkakin vähän simppelimmässä asussa. Puukalusteet ja kaikki vanha on edelleen arvossaan, vaikka poikkesin kyllä periaatteista ja ostin meille ihan uuden pöydän. Ihastuin kyseiseen pöytään täällä ja Riikallakin tämä löytyi olohuoneesta. :)

House of Philia kuuluu muutenkin ehdottomiin leppareihin! Ehtymätön inspiraation lähde. Tämä ja monet muut. Paremmalla ajalla pitää esitellä useampia. :)

Toisaalta näiden mustavalkoisten kotien rinnalla ihailen kyllä aivan eri tyylisiäkin koteja...huvikumpuja, retrovivahteita, kauniita värikkäitä tapetteja...Kaikkea ei vain voi saada omaan kotiin. ;) Pitääkin esitellä suosikkeja näistäkin joskus!

Onneksi tyyliä voi aina viedä siihen suuntaan mikä parhaalta sillä hetkellä tuntuu. Ainoa ongelma taitaa tosiaan olla, että välillä houkuttaa niin monet tyylit, ettei osaa valita. Pitääkin koitaa löytää se oma tyyli, jossa on kaikkeaa sopivasti sekaisin ja silti miellyttäisi omaa silmää. Sellainen ihan oma tyyli. Voi olla, ettei tule koskaan löytymään, mutta tämä etsiminenkin on aivan mukavaa. ;) Pieni kurkkaus tämän hekiseen tilanteeseen:


Meillä oli aikaisemmin olohuoneessa arkkupöytä, mutta kiikutettiin se säilöön sen jälkeen, kun pikkumies löi otsansa siihen. Auts!:( Tämä nykyinen toimiikin kyllä hyvin taaperon kanssa, kun sen voi helposti työntää pois leikkien tieltä.

Uusi hankinta on myös Tine K:n valaisin, joka sopii mielestäni ihanasti sekä yksinkertaisempaan, että romanttiseen sisustukseen. Täällä taisin ihastua siihen lopulisesti. Sopi niin hyvin romanttisempiinkin sävyihin.Aika iso kasa muuta tavaraa lähti kirpparille, jotta raskin tähän panostaa, mutta ei ole vielä kaduttanut. :)

Pitääkin kuvata vielä ruokapöydän päälläkin olevat uudet valaisimet. Palataanpas siis pian! Linkittäkää ihmeessä omia suosikki inspiraationlähteitä, jos vaikka löytyisi ihan uusia tuttavuuksia. :)

Oikein hyvää viikon alkua!

Veera

7 kommenttia:

maano kirjoitti...

ihania muutoksen tuulia :) ja yllättäviäkin :)

Riikka kirjoitti...

Heippa Veera!

Minäkin löysin tänne taas pitkän ajan jälkeen ja olipas kiva postaus:),kiitos kehuista!
Oikein hyvältä näyttää,kuten myös aikaisemminkin,mutta nykyisin tavaraähkyn vaivaamana selkeämpi linja mielyttää silmää kovasti!
Uusi ja vanha sopii yhteen tosi hyvin:)!

Terkuin,
Riikka

Veera kirjoitti...

Kiitos Maano ja olispas kiva saada sinut livenäkin kylään pitkästä aikaa. ;)

Kiva, kun kävit Riikka ja kehut olivat totta joka sana. Yleensä inspiraatiota tulee sieltä ja täältä, mutta nyt toimit niin suurena lähteenä, ettei voinut jättää mainitsematta. :)

Kiva, kun jätitte kommenttia niin tiedän, etten ihan yksin täällä höpise. ;)

merja kirjoitti...

mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia ruokapöydän päällä olevista lampuista..jos en väärin ymmärtänyt, niin ne on ne mustat jota (jonka) ostin nyt vasta Ikeasta..mulla on vain yksi sellainen, kun suureksi harmikseni meillä on vain yksi sähköpistoke (?) ruokapöydän yläpuolella :/

Lovviisa kirjoitti...

Siis justiisa tommottista varjostinta halajan parriin olkkarin lamppuun :)

Iida Emilia kirjoitti...

Ihanaa Veera, kun olet palaillut taas blogin ääreen. Kyllä jo kuule odottelinkin postauksiasi :)

Toooosi kauniilta näyttää tämä uusi selkeämpi tyyli <3 Itsekkin olen samanlainen, että tykkään tosi monenlaisesta sisustuksesta, eikä aina oikein itsekkään tiedä, mihin suuntaan sitä lähtisi kokeilemaan. Mutta uusi ja vanha sopii kyllä ihanasti yhteen, ja vanhaan taloon passaa oikei kivasti selkeämpikin tyyli.

Jään odottamaan innolla lisäpostauksia :)

Veera kirjoitti...

Hei ja kiitos käynnistä! :)

Merja meillä ei ole niitä ikean lamppuja vaan pentikin valkoiset. Tykkään kyllä kovasti siitä ikean lampusta. :)