lauantai 4. helmikuuta 2012

Hyrrr..

Täällä palellaan...Sisällä on onneksi suht lämmintä, mutta lattiat on sen verran kylmät, että villasukat ovat aivan ehdottomat. Mieluiten kahdet päällekäin! Ollaan tultu siihen tulokseen, että jos joskus päädytään rakentamaan ihan uusi talo niin lattilämmitys on ihan ehdoton!

Pikkusohvalla näkyvästä torkkupeitosta onkin tullut pakkasilla aika suosittu. ;) Harmi vain, että siitä irtoaa vähän tuota karvaa ja välillä tuntuu siltä kuin olisi koira talossa. (No niinhän täällä kyllä yksi onkin, mtta siitä ei kyllä karvaa lähde. :) )Tuo valkoinen tyyly on makuuni vähän turhan bling bling ja se onkin meidän "joulutyyny", mutta jostain syystä ei ole vieläkään päätynyt kaappiin. Taidan olla jo niin tottunut siihen.

Tässäpä vielä ne kuvat olohuoneen toisista lampuista. En yksinkertaisesti saanut napatu oikein hyvää kuvaa. Mutta näkeehän näistä mallin. Menin pentikille kyselemään sellaista isoa metallista valaisinta, joita heillä oli myymälän valaisimina ja vaikka yksi löytyikin varastosta oli hinta niin korkea, ettei tullut kysymykseenkään. No myyjä sitten vihjaisi näistä ja siskoni melkein pakotti minut ostamaan nämä. Siinä tarinassa on aikomus pysyä. ;) Ei ole kyllä kaduttanut. Tykkään kovasti ja sopivat monenlaiseen tyyliin.


Ehti tulla jo vähän pimeää, joten laatu ei nyt parasta mahdollista. Muutenkin tuossa kameran käsittelyssä on vielä opittavaa. Niin monissa blogeissa on nykyän niin upeita ja ammattimaisia kuvia, että pakostakin omat tuntuu vähän kotikutoisilta...mutta haittaako se mitään, kun sitähän ne juuri ovatkin. ;)


Nyt on pakko uskaltautua laittamaan nenä ovesta ulos, sillä suunnataan ostamaan suihkua uuteen pesuhuoneeseen. Ulkorakennukseen valmistuva sauna ja pesutilat alkavat olla viimesilausta vaille valmiit. Kohta löylytellään!:)

Veera

4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Tervehdys Vera,
olen vieraillut blogissasi säännöllisesti. nyt kommentoin 1.kertaa. Tunsin "samaistuvani" heti tuon villasukkien määrän suhteen. Asumme 1800-luvulla rakennetussa hirsirunkoisessa torpassa. Meillä jostain syystä myös lattiat viileähköt :) Ihana tunnelma kuvistasi välittyy! Itsekin ihailen monien blogien aivan uskomattoman upeita kuvia ja kirjoituksia. En ikinä pysty samaan mutta eihän se lie tärkeintä näissä vaan se aitous ja tunnelma mikä välittyy. Jatketaan kukin omalla ainutlaatuisella tavallamme. Aurinkoisia, lauhtuvia talvipäiviä toivottelen sinulle :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana blogi sinulla:) Todella kauniita kuvia. Kirjauduin heti lukijaksesi:)

Korpen kirjoitti...

hei, mistä nuo lamput löytyivät?! mulla alkaa pukkaamaan vähän "industrial"- tyyliä päälle ja jotain tuontyylistä on etsitty keittiöön..löytyyhän nettiputiikeista toki paljonkin tuota tyyliä, mutta hinnat pikkuisen hirvittävät..

Veera kirjoitti...

Lamput on ihan pentikistä. Taisin ostaa viimeiset paikallisesta. ;) Joo hinnat on kyllä välillä aika kovia... Ei nuokaan ihan edulliset olleet, mutta ei pahimmasta päästäkään.;) Uskon, että on kuitenkin pitkäaikaiset ystävät, kun tuntuvat sopivan aika romanttiseenkin tyyliin. :D