torstai 19. huhtikuuta 2012

Kuva-arvoitus

Mikähän se tämä voisi olla? :)


No makuuhuoneen uusi tapettihan se! Tapetti tilattiin täältä: tapettitalo. Oli oieniä vaikeuksia valita ja piti vielä olla molemmille minulle ja miehelle mieluisa.

Makkarista löytyi tapettien alta ihan kelvolliset puukuitulevyt, mutta niiden ja hirren väliin on koolattu aikoinaan pieni rako. Se ei ollut, kuin ehkä sentin kokoinen, mutta voi olla, että menevät siitä syystä vaihtoon. Luulen, että levy toimisi paljon paremmin eristeenä suoraan hirren päällä ja kaiken lisäksi koolaus on sinänsä turha, että hirsitalon seinät saakin olla vähän vinksin vonksin. ;) Mutat katsotaan mihin päädytään. Ollaan kuitenkin päätetty, että nyt tehdään kerrala kunnolla!

Koolauksen alla, hirttä vasten, oli paloja talon vanhoista tapeteista. Ihan pieniä paloja vain, mutta tunnistin sieltä ainakin neljä eri kerrosta. Kuvan nappaan, kun ehdin. :D

Laitetaan huokoinen puukuitulevy suoraan hirttä vasten. Sen jälkeen käsittelyyn pääsee olohuone. Odotetaankin olkkarin tapeteista mallipaloja, että päästään valitsemaan. Päätös on melkein tehty...enää mietitään kahden eri sävyn välillä.

Kevät tuli ja samalla kaipuu väreihin. Meillä muuttuu taas tyyli, mutta tällaiselle tuuliviirille se on ihan tavallista.;) Tänne on kadottu siis taas rempan keskelle. Sen lisäksi opiskelut vievät myös aikaa ja toki tuo ihana pieni poika, jolta ei vauhtia puutu. Eli ei ole vapaa-ajan ongelmia.;) Palaan varmaan joskus esittelemään sen lopputuloksen!

Oikein ihanaa kevättä sinne kaikille!

4 kommenttia:

Iida Emilia kirjoitti...

Ihana tapettivalinta!<3

Mukavaa kevättä sinnekkin tuuliviirille ;) Vilautahan jossainvaiheessa taas, mitä sinne rempan keskelle kuuluu :)

Veera kirjoitti...

Hei ihana! :) Juu pitää vilauttaa, kun vain etenisi johonkin suuntaan. Kovin kauan ei huvittaisi pitää leiriä täällä olohuoneessa. ;)

Ilona kirjoitti...

Monen mutkan takaa tänne poikkesin ja jäin samalla seurailemaan remonttia:)

-Piia kirjoitti...

HEI :) ! Ihanasti oot taas kotia laittanu !Meillä tuntuu olevan niin samanlainen maku , ja tyyli vaihtuu aina samaan suuntaan :)) Ihana matto,sopii niin loistavasti.mieki olen samantyyppistä kauan himoinut,mutta taidan tuon Taljan kanssa mennä jonki tovin.oooh,ja tuo Tinek.on aivan ihunaa <3 Palataan :) kylästellään ;) -Piia