sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Yläkerrassa

Kiitos paljon kommenteistanne. Nyt kun aloittelen tätä omaa blogiani on niin kiva tietää, että teistä osa on jo tänne löytänyt. Vihdoinkin minuunkin on purrut sisustuskärpänen oikein kunnolla. Väillä oli niin väsy ja huoli kaikesta, ettei edes sisustaminen, joka ennen oli intohimoni, jaksanut kiinnostaa. Nyt taas iloitsen siitä, että meillä on jälleen paikka jota voi sanoa kodiksi.

Tänään siivoilin alakertaa. Kamera ei tietystikkään ollut ukana, nyt kun sekasotkua oli vähemmän ja olisi kehdannut kuviakin ottaa. ;) Mutta laitan teille muutaman aikaisemmin nappaamani kuva. Nämä ovat yläkerran makuuhuoneesta, josta raahasin alas peilipöydän ja yöpöydät. Nappasin saman tien kuvan huoneeseen jääneestä kirjoituspöydästä ja sohvasta. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että nämäkin ovat kuin meille tehdyt? ;)
Nämä pääsevät siis käyttöön ja minusta on ihanaa kun huonekaluilla on oma historiansa. Ne olivat täällä jo ennen meitä ja kuka tietää kenties vielä meidän jälkeemmekin. Olen ihan tunnelmissa täällä...huomaako. ;)
Täältä löytyy siis myös ihmeellinen kokolattiamatto, joka revitään pois ensitilassa ja myös sen alta löytyvä muovimatto. Muuten emme vielä mitään suurempaa yläkerrassa tee. Alakerrasa on nyt aluksi tarpeeksi tekemistä...


Piti vielä napata makuhuoneesta kuva sieltä alas menevistä portaista. Tai tarkemmin sanottuma makuuhuoneesta lätee ovi, jonka takana on pieni tasanne josta nämä portaat menevät alas. Minusta ne ovat kerrassaan suloiset, mutta pakko myöntää, että sen verran jyrkät ovat, että kujen suosiolla toisia portaita yläkertaan. ;)


Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihania huonekaluja olette saaneet kodin mukana! Upea porraskäytävä, mahtavan värinen!

Katja kirjoitti...

Jyrkät on portaat, mutta väristä tykkään :) Tuo huonekalujen taloon jääminen on kuin lottovoitto. Meille kun ei jäänyt muuta kuin muutama huonekalun raato navettaan.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Minusta on ja mukava ,kun tavaroilla on tarina.Ihanat portaat,

mia

maano kirjoitti...

nuo pienet portaat on niin ihanat :) ehottomasti tärskyt tälle kuulle , mikähän olis hyvä ajankohta ?

Korpen kirjoitti...

aivan älyttömän ihania huonekaluja olette kyllä saaneet, eikö niistä osa joutaisi liikkeeseen myyntiin ;)..nuo portaat ovat kyllä herttaiset, tulee ihan mummola mieleen..en muista joko mainitsin, että siskoni olisi ostanut tuon talon, mutta kun meni pankkiin, niin kuuli, että se oli just samana päivänä varattu.. :)

Mari kirjoitti...

Ohhoh miten ihanat pienet portaat! Suloiset... Vaikkakin tosiaan voivat olla vähän vaaralliset.

Kylläpäs sieltä löytyy toinen toistaan ihanampia huonekaluja. Kuka hullu tuollaisista on halunnut luopua! Tai edes koko talosta;)

Villa Vaalea kirjoitti...

Olen kyllä hullun onnellinen siun puolesta tästä talo-kaunottaresta! Miehekkeellekin piti kuvat näyttää - tykkäsi myös kovasti. Voi voi, nyt pitää käydä itsekin haaveilemaan...

Sarppa kirjoitti...

Mahtavaa, upeaa..ihana seurata kuinka talo kaunistuu käsissänne

Sirkka kirjoitti...

Niinhän se on, että välillä tulee väsy itse kullekin..ja en kyllä ihmettelekkään, jos sinulle on tullut..olet kyllä niin tarmoa täynnä kaikenlaiseen ja paljonhan teillä on tapahtunutkin.
Lisäksi tuo sisustuspuodin pitäminen vie tavattomasti aikaa ja energiaa ja uusi ihastuttava kotinne!
Kyllä on aivan ihanat nuo portaat...kauniin väriset! Tunnelma on siellä vastustomaton...niin kaunis on kotinne, huonekaluineen, jotka todella sinne sopivat, niin tiedätän sen!

Aurinkoa ja iloa sekä onnellisuutta, jokaiseen päivääsi!

FanniAuroora kirjoitti...

Voi kun ihania huonekaluja saitte mukana, ihan mieletön onni teillä. Talostanne tulee varmasti aivan ihana, nyt jo näyttää hurmaavalta =)=)

LantlivsAnette kirjoitti...

Hallo !!
Ohhh so wonderful that you are coming to me !!
I am coming to your butik tomorrow !!
What a lovely hous your having now !!
From Anette

LantlivsAnette kirjoitti...

Hmm, house it is...of course :)