lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ovi

Täällä on ollut hieman kiirus. Olen siivoillut kolme päivää melkein aamusta iltaan. Kyllästyin kaikeen täällä kulkuvaan ylimääräiseen tavaraan ja ne on nyt viety vinttiin odottamaan joko kierrätykseen pääsyä tai oikeaa paikkaansa. Sitten vielä kunnon siivous ja vihdoin on vähän helpompi hengittää. Toivotaan, että nyt jää enemmän aikaa muillekkin touhulle, kuin ainaselle siivoamiselle. Taitaa olla toiveajattelua.. ;))

Olohuoneprojekti jatkuu ja järjestys on jo hieman muuttunut. Tv-kaappi muutti pois ja uusi pienempi on nyt etsinnässä. Lisätilaa kuitenkin tuli muutoksen myötä ja siirsin tämän oven eteisestä tänne olohuoneeseen.Edellisestä blogistani voi joku tämän arteeni muistaakin. Eli isäni on ollut aikanaan viisas ja säilyttänyt tällaisen ihanuuden.:) Maalasimme sen toisen puolen ja laitoin pitsin ikkunaan. Ihan lempijuttujani ja vihdoin arvoisellaan paikalla. ompelukoneenjalka löytyi ilmoituksen perusteella ja piti noutaa oikein luleåsta asti. :)
Tuohon kaappikellon paikalle muuttaa sitten vielä yksi lipasto kunhan saan sen joskus ( huokaus... ) maalattua. :)Okein ihanaa viikonloppuia kaikille! Täällä nautitaan jo siitä, kun arkea pyörittää kaksi ihmistä ja aamulla sain nukkua pari tuntia tavallista pitempään. Ihanaa. :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis tuo ovi ja ompelukoneenjalka on kaunein näkemäni malli, ihanasti sopivat yhteen:)

Mukavaa illan jatkoa!

Krista kirjoitti...

Miten olen osannutkin kiertää kauniin blogisi :) Nyt jämähdin sitten ihailemaan kuviasi oikein kunnolla.

Heti alan udella, että mistä olet ostanut tuon olohuoneen tapetin? Olisi juuri se mitä olen etsinyt tulevan kotimme ruokailutilaan...

Mukavaa muutenkin lukea blogiasi, olemme nimittäin itse ostaneet 1904 rakennetun talon, jota alamme remontoida vapusta :)

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

ihana ovi ja ihana tuo kaappikello mikä tuossa pilkahtaa-itse olen samantyylistä haeskellut.

Veera kirjoitti...

Kiitos teille kauniista sanoistanne. :)

Krista: Kiva kun löysit tänne ja oikein mukava päästä seuraamaan projektianne. :() Liityinkin jo lukiaksesi. :D Olen ostanut tuon tapetin täältä Ruotsista Rusta nimisestä "halpakaupasta". Kovasti tykkään itsekkin.:D

päivi kirjoitti...

suununtaiterkut ystävälle!
tuttu tuo ovesi jo vuosien takaa,
mutta aina yhtä ihastuttava:)
halit
Päivi

Ansku kirjoitti...

Enpä ole muualla yhtä kauniiseen ompelukoneenjalkaan törmännyt, se on hurmaava:).