sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Olohuoneen kaappi

Tämä kaappi on talon peruja. Olen tosin maalannut sen ja ihan varmasti kaikiien sääntöjen vastaisesti.;) Olen vain sutinut maalin pintaan. Tästä piti tulla oikein sellaisen "romuromattisen" oloinen. Monen mielestä maalauksen jälkeen tosiaankin varmasti romu, mutta meille olohuoneen helmi.:) Ja onneksi oli oma kaappi, ettei ei tarvinnut keneltäkään kysyä lupaa. ;)


Pieni salaisuus tosin on, että työ jäi hieman kesken. *noloa* Kuvassa ei onneksi näy, että tämä rouva kyllästyi kesken homman...maalia puuttuu ainakin kahdesta jalasta. :O Mieheni on tämän projektin jälkeen kieltänyt minulta kaikki maalastyöt. Vetoaa siihen että ne jäävät kuitenkin kesken. Taitaa olla oikeassa.;) Ensi viikolla maalaan tämän loppuun...pakko.


Eilen illalla, kun poika oli unilla sain jo vähän mietittyä pääsiäisjuttujakin. oli jopa ihan pakko sujauttaa jo pari pääsiäismunaa tuonne kuvun alle..Pöytätuunauksesta on vielä kertomatta, koska se on kesken. Listat on vielä käsittelemättä. Ensin ostin väärän väristä petsiä ja sitten toinen petsi oli pilalla ja lähtee takaisin kauppaan.:/ Toivottavasti sekin projekti saadaan kuitenkin loppuun vietyä ja pian. ( Ettei jäisi kesken, ainakaan ihan niin pitkäksi aikaa ,kuin tuo edellinen maalausprojektini. ;)

Oikein ihanaa viikonloppua ystävät!

12 kommenttia:

maano kirjoitti...

ihana kaappi , ja se onni on et omilleen saa tehä mitä lystää :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan täydellinen kaappi, väritys on just hyvä!!
Pääsiäinen harmillisesti tänä vuonna niin myöhään...mutta munat jo otettu esille täälläkin;)

Mukavaa sunnuntaita!

tinemor kirjoitti...

I like your blog!!
Hugg, Tine

allidaalia kirjoitti...

Kaunis kaappi! Löysin tänne pienen pilvenhattaran kautta. Jäin heti lukijaksi. Ihastuttava blogi ja kauniita kuvia.
Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta kammarista ! Tuolta yhen kauniin tanskalaisblogin kautta matkasin tänne sommaan bloggiisi ja heti lukijaksi ! Kivvaa viikkoa sinulle toivottaa Lovviisa:)

Laura kirjoitti...

Kaunis piironki!

Veera kirjoitti...

Kiitos teille! :D Mukavaa saada uusiakin lujijoita. :D

Tellu kirjoitti...

mun mielestä lopputulos on tosi kaunis:) ja tärkeintähän on vaan se.

Merttuli kirjoitti...

Onpas ihana kaappi...olisipa meilläkin ollut huonekaluja täällä valmiina...useampi kuin pari :)
Aurinkoista viikkoa teille :)

Christina kirjoitti...

Tosi kaunis! :)

Iida Emilia kirjoitti...

Siis enkö jättänytkään kommenttia vielä, vaikka kävinkin kyllä jo kuolaamassa tuota kaappia <3 Just ihanasti maalattu sopivan "rouheaksi"! Voi luoja, kun osaa olla kaunista :)

Mukavaa viiikonlopun jatkoa :)

-piia- kirjoitti...

Hei Veera!Minäkin vihdoin sain väsättyä oman blogin :)TAIVAALLISEN kaunis kaappi!ja usko poies;mie olisin tehny just kans nuin!tosi hiano! Teidän koti on kyllä niiiin kaunis! nim.ex-asiakas :)