tiistai 5. huhtikuuta 2011

Sillä siisti

Onpas ollut kiire! Yleensä ehdin vähintäänkin viikonloppusin päivittelemään blogia, kun mies on kotona, mutta nyt meni viikonloppukin yhdessä hujauksessa. Siivosin melkein koko viikonlopun. Välissä ehdittiin sentään yhden ihanan pienen prinsessan 1-vuotisjuhliin. :) Siivous oli kyllä paikallaan sillä niin alkoi rasittamaan tämä vauvaperheen kaaos. Nyt on ollutkin kivaa pari päivää, kun paikat on suht ojennuksessa ja on helppo vain ylläpitää järjestystä. Samalla karsin vähän tavaraa pois. Tuli vähän ahdistus tästä tavaramäärästä.

Kuva olohuoneen puolelta. Lainasin tästä peilin WC:hen. Iso "kaminapeili" sopi niin hyvin sinne, etä pakko hankkia tänne uusi. Väliaikaisesti mennään näin.


Vaikka veikkaan, että läheiset tuskin edes huomaavat eroa. Mutta itselle tuli hyvä mieli ja mies tykkäsi. :D Samalla mietin ihania kevät värejä ja kävin jo tarkastamssa muutaman kaupankin valikoimaa. Mikä siinä on, että aina talvella tuntuu, etten beigen lisäksi kaipaa tänne mitään värejä ja sitten keväällä alkaakin kiehtoa vaaleapunainen, sininen ja tällä hetkellä jopa turkoosi ja limenvihreä. Ennen kuulumatonta!! :D


Mukana siivouspuuhissa oli tämä Mummi ja minä puhdistusaine. Hain tämän Siniltä Country Heartista ja heti alkoi siivous sujua jouhevammin. Ensimmäisen kerran kokeilin sitruunaa ja nousi suosikiksini. Ihanan raikas! :)

Eteisessä

Eteisessäkin on tapahtunut muutama muutos. Laitoin oikean oven edessä olevaan liukuoveen tekstin. Ovi oli ihan kauheassa maalissa ja tekstin on tarkoitus viedä siitä huomio. ;)


Kasvi on uusi. Meillä ei oikeat oikein menesty, joten tämä ikikukka oli varma valinta...

Tämä pieni lipaston päällä sen sijaan on oikea, mutta pysynyt hengissä jo muutaman viikon. :O Ennen kuulumatonta tämäkin. ;) Molemmat Ikeasta.


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!!

4 kommenttia:

maano kirjoitti...

ai ku näyttää hyvältä :)

Lovviisa kirjoitti...

Suihkeet ja siivousliinat tuvat kyllä palajon mukavuutta ja helepotusta siivoukseen...Tuota Mummin juttua taijanki kokkeilla:)

Iida Emilia kirjoitti...

En oo muuten vielä kokeillutkaan Mummia :)

Ihanan siistiä ja kotoista siellä teillä näyttää olevankin <3 Huoks!

Oikein mukavaa viikon jatkoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunista!
Kyntelikkö piirongin päällä on kyllä hieno ja
teksti sopii oveen tosi hyvin!

Terveisin Karita