tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesämökkielämää

Makkari on ollut tapetoitu jo hyvän aikaa, mutta muuten kaikki on vähän kesken. Eilen meille saapui kaksi vanhaa rautasänkyä Rovaniemeltä asti. Kiitos vaan kotiinkuljetuksesta! Meidän patjat oli niihin hieman liian korkeat, mutta ainakin hetki mennään näin. Kauniit päädyt jää vähän piiloon, mutta toisaalta tunnen itseni ihan pikkutytöksi, kun heiluttelen jalkojani ilmassa tuossa sängyn reunalla. Mikä on ihan kivaa näin uuden vuosikymmenen kynnyksellä.;)
Illalla, kun menin nukkumaan ensimmäsitä kertaa uuteen sänkyyn en voinut välttyä tunteelta, ettei oltu edes kotona vaan jossakin kesämökillä. Mutta ei ollenkaan hullumpi ajatus. Kesämökkielämää ympäri vuoden!
Nyt olisi sitten salin eli olohuoneen vuoro. Vetäisin varmuudeksi palan tapettia seinästä, että olisi pakko jaksaa aloittaa remppaaminen. Jotenkin kummasti meillä on kuitenkin ollut tämä kauhea "reikä" seinässä jo pari viikkoa, eikä mitään tapahdu. ;) Sitten olisi sellaista pikkupuuhaa, kuin rakentaa terassi, eristää kylmäkuisti lämpimäksi, maalata talo ja autotalli ja alkaa remppaamaan pojalle oma huone ja meillekin uusi makkari yläkertaan. Ei ole vapaa-ajan ongelmia ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen...

4 kommenttia:

allidaalia kirjoitti...

Kauniit sängyt. Makkari näyttää todella romanttiselta.

Hanna kirjoitti...

Ihan mielettömät sängyt!

t. rautasänkyihin höynähtänyt Hanna Melukylästä

valkeataika kirjoitti...

Täällä jälleen piipahduksella, ihailemassa taas tapetteja.. sopii niin hyvin talon tunnelmaan.-sanna

Meery kirjoitti...

Hei ihanainen :)
Käyppä kurkkaamassa mun blogiin, siellä ois tunnustus sulle <3