sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Olohuoneessa

Täällä aletaan olla koko perhe jo terveitä ja vietetään sunnuntaita kotosalla. Kodinhoitohuone on vieläkin vaiheessa. Sen sijaan päätin vihdoin ottaa olohuoneen työn alle. Olohuone on ollut valmis jo kauan aikaa, mutta yhä vaan osa huonekaluista tuntuu olevan väärässä paikassa. Nappasin projektin keskeltä muutaman kuvan. Vaikea kuvata, kun yrittää kiertää kaikki vauvan lelut, sitterit ynnä muut sellaiset. ;)






Mukavaa sunnuntaita kaikille! Täällä nautitaan kotona olosta ja yritetään jatkaa olohuoneen parissa. Mieheni kokoaa parhaillaan vessan kaapeja ja lähden tutkimaan miten homma sujuu. :)

<3 Veera

7 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Voi kun kaunista sinulla.
Ihana peili koristeineen.
Ja tuo piironki. Ihana , haaveilen tuommoisesta meillekin.
Huomasin teisän olkkarissa tosi kaunis tapetti.
Mukavaa alkavaa viikkoa!<3

Ansku kirjoitti...

Vielä vähän flunssaiset terveiset täältäkin.
Ihania kuvia kaunista olkkarista ja tsemppiä myös kaappien kokoamiseen:)

päivi kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia olohuoneesta!
ja mieluusti niitä katselee lisäää:)
Ja eivät pikkuiset lelut ja välineet haittaa mitään... nehän kuuluvat kotinne arkeen kuten meilläkin silloin aikoinaan:):)

kivaa alkavaa uutta viikkoa ystävälle<3
lämpimin ajatuksin
Päivi

Iida Emilia kirjoitti...

Niin mielettömän kaunista on olkkarissakin <3 Juu, ja ne lelut pitkin lattioita kuuluvat asiaan ;)

Meillä alkoi vatsatauti helpottaa, mutta tulikin flunssaa ja yskää tilalle :/

Mukavaa viikkoa teille sinne ja remppaintoa!

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis olkkari! Ihania valkoisia kalusteita ja peilit ovat upeat!
Tapetti näyttäis samalta kuin meilläkin olkkarissa;)

Mukavaa viikon alkua sinulle!

Terkuin Karita

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka ihana blogi-liityn heti lukijaksesi ja jatkan sitten sivujen selailua

Ansku kirjoitti...

Hei!
Ihan ensialkuun onnittelut pikkuisesta prinssistä sulle <3

Sinulla ei ole aavistustakaan kuka täällä päässä kirjoittelee, mutta olin onnesta ymmyrkäisenä kun äsken jonkin blogin kautta tupsahdin tänne. Joskus kauan sitten ...parikin vuotta taaksepäin tämä blogimaailma oli ihan outo mulle ja selailin jotain kauniita koteja lehdistä. Viimein tutustuin blogiisi ja olit availemassa putiikkiasi silloin. Jäin koukkuun blogiisi ja lueskelin aina uusimmat päivitykset. Ihastuin kuviisi ja tyyliisi niin todenteolla etten ole valkoisesta maailmasta luopunut vieläkään :DD

Viime kesänä piipahdin 100km pohjoiseen ja pääsin käymään Country Heartissa. Voi kuinka suloinen putiikki sieltä löytyikään. Tuli niin mukava olo, ihan kuin olisi saanut kokea jotain kaaaauan haaveilemaansa :DD vaikket enää kai omistajana ollutkaan. Silti sain piipahtaa putiikissa josta olin lukenut.

Nykyäänhän on niiiiin paljon valinnanvaraa ja niiin paljon kauniita blogeja joista ammentaa inspiraatiota ja hyvää mieltä, mutta usko pois kuinka mukava oli huomata sinunkin palanneen takaisin blogimaailmaan.Kun pitkään seuraa tuntemattomienkin ihmisten blogeja alkaa "ikävöidä" päivityksiä jos niitä ei kuulukaan. Kuulostaa kai hassulta?

Kaikkea hyvää siis sinne vanhaan taloosi ja toivottavasti saadaan lukijat jälleen ihastella kaunista kotiasi. Sulla on silmää sisustamiselle.

ps. Itse alotin bloggaamisen kun ostimme oman remppakohteen vuosi sitten.Tervetuloa piipahtamaan :)