keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Eteisessä

Kodinhoitohuone on valmis!!! :) Inhottava suihkukaappi pikkuruisesta vessastamme on purettu ja sen sijaan olemme päässeet suihkuttelemaan uuteen suihkuhuoneeseen. Kodinhoitohuoneeseen laitetaan tänään viimeiset avohyllyt ja sitten alkaa loppusilausten laittaminen eli kaikenlaista purnukkaa ja muuta hörsötystä pääse esille. Kodinhoitohuoneesta oli tarkoitus tulla hieman muuta kotia modernimpi...mutta totesin, etten voi itselleni mitään. Hörsö mikä hörsö. ;)

Mutta koska kodinhoitohuone on vielä työn alle kurkistetaan eteiseen sillä välin. Meille tullaan kylmän kuistin kautta. Tästä kylmästä kuistista, joka vilahtaakin tuolla aikaisemmissa kuvissa, lähtee myös portaat ylös. Koska olemme sen verran mukavuudenhalusia, ettemme halua pakkasella pukea joka kerta toppahousuja, kun halaamme käyttää yläkertaa, on tarkoitsu tehdä tästäkin kuistista (ja portaikosta) lämmintä tilaa. Mutta kaikki siis aikanaan. Sitä ennen ulkovaatteet säilyvät täällä lämpimällä puolella.Nämä kuvat nappasin jo kesällä, mutta isoja muutoksia ei ole tapahtunut. Kamera on tosin vaihtunut parempaan. :)Kukaanhan ei sitten huomaa tuota inhottavaa lampunjohtoa mikä roikkuu kuvissa miten sattuu. Alkoipas harmittamaan, kun tuolla lailla ilmestyy minun kuvat pilaamaaan. Sovitaan, ettei sitä kukaan tosiaan huomaa ja nappaan sitten parempia kuvia kunhan ehdin. ;)Ihanat käsin virkatut pitsit ovat äidiltä saatuja...jonkun sukulaisemme virkkaamia.Ehkä mummoni siskon muisteli äiti. <3 Tuo Artois kyltti on läytänyt jo oman paikkansa makuuhuoneesta. Lepäili tuossa hetken omaa paikkaa odottamassa.Etesisestä löytyy myös ikean löytö-osastolta ostettu lipasto. Ihan uusi kapine siis. Olisin halunnut tännekin jonkun, vanhan ihanan lipaston, mutta tällä kertaa käytäntö voitti...noissa laatikossa säilyvät niin kätevästi pipot, hanskat ja muut vaatteet, joten annoin tällä kertaa periksi...ja ihan hyvin ollaan tultu toimeen tämän uudenkin kapistuksen kanssa. :) Samoin vanhan valmiina olleen kaapin viereen pääsivät ikean vaatekaapit.

Mukavaa viikon jatkoa! Palailen, kunhan kodinhoitohuone alkaa olla kuvauskunnossa.

<3 Veera

4 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani ja konmentista myös. Missäs kaukana asustelet?
Ihana blogi sinulla tai sanoisin että ihana koti. On niin kaunista<3
Kivaa viikonjatketta ja koitetaan kestää pakkaset!<3

päivi kirjoitti...

Ihastuttava eteinen:)
paljon silmäruokaa ja kauniita esineitä!
Tästäpä ei edemmäs sisälle
ehkä ehtisikään...
kivaa viikonjatkoa sinulle<3
iltaterkut
Päivi

Nonnukka kirjoitti...

IidaEmilian blogista tänne tulin kurkkimaan ja näyttääpäs ihanalta! Todella kaunis eteinen teillä! Alanpa ihastella tarkemmin. Mukavaa viikonloppua!

valkeataika kirjoitti...

Hei Veera! Olenkin täällä blogissasi aina toisinaan piipahtanut. Kiva kuulla sinusta taas, oon monesti miettinytkin miten teillä pienoisen kanssa menee :) Täällä on toinen vähintäänkin yhtä harvakseltaan postailija, omaan tahtiinsa jokainen. Kiva nähdä kuvia uudesta kodistanne, muutaman kerran siitä ollaan mennessä ohi ajettukin..Terkkusin Sanna