torstai 10. helmikuuta 2011

Keittiön koristuksia

Kävin eilen pitkästä aikaa ostoksilla. Country Heartista mukaani tarttui tämä kannu ja voirasia. Eihän sieltä tietysti päässyt pois tyhjin käsin tällainen hamsteri. Ja tätä ihanaa valkoista sarjaa minulla on ennestääkin. Tässä siis ihanat ostokseni, jotka nyt kököttävät jo keittiön avohyllyillä.
Samaa sarjaa on tullut kerättyä enemmänkin. Tykkään ja kovasti. <3 Valkoiset kannut varsinkin ovat suosikkilistallani.

Kun ostimme tämän talon ostimme sen tosiaan tavaroineen päivineen. Muutama taloon jäänyt tavara on päässyt koristamaan keittiötämme. Pitääkin esitellä teille osa aarteistani.

Täämä ihanuus oli valkoinen jo valmiiksi.
Vanhan lihamyllyn laitoin koristamaan hyllyn reunaa.
Tämän ihanan purkin löysin ulkorakennuksesta. Huolellisen pesun jälkeen laitoin siihen vaahtokarkkeja. Osa on hävinnyt jo parempiin suihin. :)Ylähyllyllä nakottaa vielä tämä talosta löytynyt puulaatikko.Itse keittiöremppa on ollut valmis jo kauan, mutta viime talvena vesiputket jäätyivät niin pahoin, että osa lattiasta jouduttiin aukaisemaan. Se korvattiin uudella puulla ja nyt pieni osa lattiasta on vieläkin maalaamatta. Kuinkahan kauan meillä menee, että saamme lattian maalattua... Kaikki muu tuntuu muka olevan aina paljon kiireisempää. Itse emme varmaan kohta edes huomaa koko juttua. Myös pannu muuttaa keittiönkomerosta ensi kesänä ulkorakennukseen ja komeroon suunnittelenkin itselleni kafferia eli kotoisasti ruoka-ainekaappia, jossa saisin piiloon myös mikron, kahvinkeittimen jne. Ihanaa haaveilla ja tästä haaveesta voi hyvin tulla ensi kesänä totta. :)Keittiönpöytä ja tuolit ovat samat kuin edllisessäkin asunnossa. Niistä en kyllä oikein helposti luopusikaan. Veimme täältä vasta puusohvan pois, kun se yksinkertaisesti vei kaiken tilan. Ja nyt keittiö tuntuukin meistä ihanan suurelta.
Nyt lähden jatkamaan siivousta, kun pikkumies saatiin sopivast unille. Viikonloppuna on luvassa ystävien vierailu. Poikamme saa kaksi kummeistaan viikonlopuksi kylään ja me saamme aikuista seuraa. :) Kiire voi siis olla valmisteluja tehtäessä (tarkoitus olisi ehtiä leipomaankin) , joten toivottelen varmuuden vuoksi hyvää viikonloppua jo nyt!<3 Veera

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

oi, ihania kuvia.. kiitos Veera niistä:)
mukavaa nähdä kuvia uudesta
kodistanne jonka vanhan hengen
olette hienosti säilyttäneet:)

Kivaa viikonloppua sinne<3
halirutistus ystävälle ja pikkumiehele paijaukset:)
lämpimin aatoksin
Päivi

Kesäkukka kirjoitti...

Ihania aarteita sait talon mukana :)
Ja keittiö on todella kaunis!

Mukavaa viikonloppua teille!