lauantai 26. helmikuuta 2011

Toukokuun talo

Kun aloitin tämän nykyisen blogin pitämisen, asuimme vielä rivitalossa. Hyvin pian ostimme tämän nykyisen kotimme, vanhan hirsitalon, jossa nyt pieni perheemme elää. Blogi keskittyykin elämäämme täällä vanhassa talossa, jossa riittää loputtomasti tehtävää. Siksi nimesin bloginkin nyt uudelleen.

Talosta tuli omamme pari vutta sitten Toukokuussa. Ostimme talon irtaimistoineen päivineen ja tänne jäikin paljon ihania tavaroita ja huonekaluja vuosien takaa. Osan olemme kierrättäneet eteenpäin, suuri osa on käytössä ja paljon aarteita odotta vielä oikeaa paikkaa. Ihanaa käydä välillä tutkimassa talon aarteita ja miettiä mihin ne täällä loppujen lopuksi pääätyvät. Talon edellinen asukas oli muuten nimeltään Maj ja sehän tarkoittaa myös Toukokuuta. Siitä siis blogilleni nimi. :)

Kuvankäsittelytaitoni olivat pahasti ruosteessa, mutta jonkinlaisen bannerin sain tunne ylös kyhättyä ja paremmalla ajalla teen sitten teen uuden. Näin viikonloppuisin ehtii onneksi välillä istahtaa koneen ääreen, kun isukki ehtii välillä hoitamaan poikaamme. :)

Kodinhoitohuone edistyy...hitaasti. Tärkeät tavarat alkavat tosin olla jo laatikoissa ja vähjemmän tärkeitäkin juttuja on päässyt esille, kun tilaa kerran riitti.


Täällä pitsiliinat odottavat laiskaa silittäjää. Vähän uudempi rauta pääsee kyllä aikanaan töihin. ;)Sydämellinen kiitos kaikille kommentin jättäneille ja uusille lukijoille!

<3 Veera

1 kommentti:

tiina kirjoitti...

Moi,
Kiitos kommentistasi, tässä hiukan tulossa kaikenmoista muutosta...
selviää aikanaan.
en katoa blogistaniasta kokonaan,
uusi on työn alla ja laitan viestiä sitten kun sen aika on. ;)
♥ tiina.