maanantai 7. helmikuuta 2011

Olohuoneessa

Olohuone on yksi niistä tiloista, jonka olemme ehtineet remontoida kokonaan. Enää makuuhuoneeseen johtava ovi odottaa vaihtamistaan. Tässä pieni tunnelmapala, josta selviää ainakin tapettivalintamme. Tuo lautashylly muutti keittiöstä tänne. Muut nurkat ovatkin enemmän tai vähemmän täynnä kaikenlaista vauvatavaraa. Jätin ne suosiolla toistaiseksi kuvaamatta.;) Yritän uudestaan paremmalla ajalla.


Photobucket


Kaikki naiset kai haluavat kaunistautua joskus...Tällä neidillä on päässään eueukalyptusseppele.

Photobucket

Rakas pikkumies tekee muuten aika haastavaa tästä uudelleen heränneestä bloggausharrastuksestani. Tämänkin postauksen kirjoitamisen on keskeyttänyt jo mm. vaipanvaihto ja osa tekstistä on kirjoitettu yhdellä kädellä. ;) Mutta eipä pääse hetkeksikään unohtumaan, mikä tässä elämässä on tällä hetkellä tärkeintä. <3

Remontista sen verran, että lähes koko alakerta on remontoitu ja kuvattavaa riittää, kunhan vain aikaa riittää. Tällä hetkellä mieheni viimeistelee kodinhoitohuonetta, jossa on on myös suihkutila. Koska talosta löytyi vain noin postimerkin kokoinen vessa oli ratkaisumme rakentaa taloon kokonaan uusi kuisti (entisen lisäksi) josta nyt löytyvät pesutilat. Olen ratkaisuun tyytyväinen ja sauna puolestaan tulee ulkorakennukseen, joten sekään ei pääse vahingoittamaan hirsirakenteita.

Vanhan talon remppaaminen on kyllä haastavaa ja olen ihan varma, että emme ole kaikessa onnistuneet täydellisesti(läheskään!). Jossakin vaiheessa vai päätimme, että teemme nyt niin kuin meistä tuntuu parhaalta ja miten parhaiten taidamme. Kyseessä ei onneksi ole mikään museo tai suojelukohde vaan ihan vain meidän oma koti. <3

Mukavaa viikon alkua!

Veera

3 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Kiva kun laitoit linkin,
nyt tulen seuraamaan postauksiasi jatkossakin:)
kauniita kuvia odotellessa<3

lämmöllä
Päivi

Laura kirjoitti...

Onpa kaunis Blogi ja Koti!!

(Meillä myös kolmekuinen opettanut äidille yhdelläkädellä kirjoittamisen!! ;-))

(ja lastenhuoneen remontti parhaassa vaiheessa, eli suunnitteluasteella!)

Ihanaa kevään odotusta!!

Iida Emilia kirjoitti...

Voi kuinka mukavaa, että olet palaillut bloggailemaan :) Teillä on niin kaunista <3 Odotankin jo mielenkiinnolla kuvia kodinhoitotilasta!

Mukavia äippälomailupäiviä :) Muistan kyllä, ettei aika käynyt koskaan pitkäksi vauvojen kanssa ;)