torstai 17. helmikuuta 2011

Remppavilautus

Ei ole mikään salaisuus, että täällä aletaan olla ihan kyllästyneitä kodinhoitohuoneremppaan. Meille rakennettiin siis täysin uusi kuisti, johon tehtiin erillinen laatoitettu suihkuhuone ja muu osa kuistia toimii kodinhoitohuoneena. Kuistin piti olla valmis jo ennen vauvan syntymää, mutta kuten tavallista näillä asioilla on tapana venyä ja nyt se tekeminen vasta hidasta on ollutkin...Välillä kun vauva-arki on ollut hieman raskaampaa ovat työt seisoneet kokonaan. Nyt aletaan vihdoin olla kuitenkin loppusuoralla ja alkaa se ihanin osuu eli SISUSTAMINEN. :)

Vaikka kaaoksen keskeltä ei voinut kerta kaikkiaan ottaa minkäänlaista kokonaiskuvaa niin muutama "vilautus" kuitenkin luvassa.





Tässä näette tapettivalinnan. Olen ollut kauan ihastunut tuohon kyseiseen Sandbergin tapettiin ja vihdoin sille löytyi oikea paikka. Meillä on muuten niin vaaleaa, että jotain väriä piti saada. Nauroin kyllä miehelle, että meille näköjään tällainen vaaleanharmaa on "väriä" siinä missä monilla muilla on piristyksenä vaikka kirkkaanpunaista. ;) Seuraavassa kuvassa Suihkuhuoneeseen johtava ovi.



Lattiasta tuli juuri sellainen kuin halusinkin. Harmaata ja valkoista laattaa ja lattialämmitys. <3 Sitä on oppinut arvostamaan nyt kovien pakkasten keskellä!



Ihanaa muuten, kun tänne on löytänyt ainakin muutama lukija. Suuri kiitos kommenttia jättäneille! Niistä ja kävijämittarista olen päätellyt, etten ihan yksin täällä sentään höpise. Kiitos kun olette löytäneet tänne 1.5 vuoden tauonkin jälkeen!!! <3

6 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Upean näköistä!
tuo helmen harmaa on ihana väri:)
en ehtinut kommentoida tuota edellistä mutta ihastelen senkin postauksen samalla...
suloinen tuo pikkukaappi, toivottavasti saat sille mieluisen paikan...

lämpöiset halaukset sinulle
ja pikkumiehelle<3

lämmöllä
Päivi

Iida Emilia kirjoitti...

Ihana vilahdus olikin :) Siis toi harmaa/valkea laattalattia on upea! Just tollasen mäkin haluisin kylppäriin ja keittiöönkin <3

Ja toi tapettihan on kans täydellinen. Voihan kuolat sentään ( siis tää täällä kuolaa ;)

Kesäkukka kirjoitti...

Tapetissa on juuri hyvä sävy, pidän!
Kuten myös lattiassa, oikein onnistuneita valintoja.
Tsemppiä remppaan ja vauva-arkeen!

Unknown kirjoitti...

samaa tapettia olen ihaillut, näyttää seinässä vielä paremmalta!
jaksuja täältäkin:)

mansardikaton alla kirjoitti...

tuo on kyllä niin ihana tapetti, se minkä ottaisin jos tapettia laittaisin. Kivat on kaakelitkin :)

KesäEsa kirjoitti...

Kaunista on ja kaunista pitääkin olla jos pitää olla siis kaunista.
Kiva blogisivu Sinulla.